Black weekend i London
Skrivet: 2016-11-28 ▲ 14:55:44 / Kategori: Personligt - Resor

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 50/1,2 L USM
 
Igårkväll satte jag mig på planet hem från London och imorse kl 5 tog jag tåget från Göteborg till Skövde. Det har varit en riktigt mysig helg i London, fylld med shopping, en magisk upplevelse på The making of Harry Potter, några timmar på Winter Wonderland i Hyde Park tillsammans med Linnéa och en hel del annat. Jag tänkte klippa ihop en film med allt från min GoPro, den kommer upp så småningom! :)
Lämna en åsikt? :)
2 kommentarer

Next up: London
Skrivet: 2016-11-22 ▲ 19:36:00 / Kategori: Personligt - Rebecka

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 50/1,2 L USM
 
November är ju en tråkig månad men i helgen får jag äntligen användning av kameran några dagar. På fredag åker jag och mamma nämligen till London och där stannar jag till söndag kväll! Jag var i London senast i maj, vilket inte var så längesedan men det ska bli mysigt att åka nu när det är lite närmare julen. Alla sevärdheter har vi redan sett så det blir en helg med lite annat inplanerat. :) Jag har för ett tag sedan införskaffat mig en GoPro Hero 5, så jag ska försöka testa på att vlogga lite. Vi får se hur det går!
Lämna en åsikt? :)
2 kommentarer

Före & Efter X
Skrivet: 2016-11-12 ▲ 14:31:42 / Kategori: Övrigt - Före & Efter








Håll muspekaren över varje bild för att se skillnaden (syns bara genom dator). Alla "före"-bilder har ingen behandling över huvudtaget. "Efter"-bilderna är redigerade antingen endast i Camera Raw eller Camera Raw och Photoshop. Glöm inte kika in min kategori "Före & Efter" om du vill se mer!
Lämna en åsikt? :)
7 kommentarer

Snö och lussebak
Skrivet: 2016-11-07 ▲ 19:45:15 / Kategori: Personligt - Vardag

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 50/1,2 L USM
 
De senaste dagarna när snön ringlat ner på marken har jag varit väldigt sugen på lussebullar, så igår blev det lussebak hemma i Göteborg. Ett par veckor tidigare än vad vi brukar baka lussebullar men det gör väl inget? :) Nu är jag tillbaka i Skövde igen och studerandet fortsätter som vanligt utan direkta pauser. Men jag har i alla fall en resa att se fram emot i slutet av november, det ska bli roligt att få lite nytt att fota och dokumentera om!
Lämna en åsikt? :)
3 kommentarer

Elinor & Tony III
Skrivet: 2016-11-03 ▲ 15:29:38 / Kategori: Foto - Bröllop

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 16-35/2,8 L USM II eller Canon EF 50/1,2 L USM
 
Här är sista gänget bilder jag tänkte lägga upp på vackra Elinor & Tony som jag fotade i slutet på augusti. Det var roligt att vi hann med två väldigt olika platser att fota på! :) Glöm inte att titta på resten av denna fotoserien, del 1 här och del 2 här.
Lämna en åsikt? :)
6 kommentarer
Jag som driver denna bloggen heter Rebecka och jag kommer från Göteborg men bor numera i Skövde. Ett av mina största intressen är fotografering och här i bloggen skriver jag och uppdaterar om just foto samt även lite om min vardag och mina tankar. Jag är 23 år gammal och har sedan hösten -14 pluggat "Webbutveckling" på högskolan. Välkommen till min lilla värld!