Halloween 2017
Skrivet: 2017-10-30 ▲ 19:33:36 / Kategori: Personligt - Rebecka

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 50/1,2 L USM (+Canon Speedlite 600EX-RT)
 
Halloween är en av mina absoluta favorthögtider och jag planerar mer än gärna min utklädnadsoutfit flera månader innan det är dags. Detta år var inget undantag, enda sedan jag införskaffade fjädercapen till en plåtning har jag funderat på om den matchar till något. Svarta fjädrar fick mig att tänka på Black Swan, trots att jag aldrig sett filmen. Så efter att ha bockat av Black Swan på filmlistan var det ganska självklart att jag skulle vara Black Swan på Halloween. Här är resultatet!
Lämna en åsikt? :)
4 kommentarer

Två månader borta
Skrivet: 2017-10-16 ▲ 20:43:07 / Kategori: Personligt - Rebecka

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 50/1,2 L USM (+Canon Speedlite 600EX-RT)
 
Hej hörrni! Jag skrev mitt senaste inlägg för över två månader sedan och jag förstår inte hur tiden kan ha sprungit iväg så fort. Ärligt talat så har jag knappt tagit upp kameran på dessa två månader heller och mobilbilderna blir det inte så stor variation på. Så jag tänker att bloggen får bli uppdaterad när det finns saker att visa upp. Ibland dröjer det kanske länge och ibland blir det kanske mer regelbundet. Jag vill ändå hålla kvar och igång bloggen för min egen skull så helt tyst här ska det inte bli. Fint att det fortfarande tittar in ett par tappra besökare här dagligen och att det trillar in några kommentarer då och då, det är väldigt roligt. 
Lämna en åsikt? :)
1 kommentarer
Jag som driver denna bloggen heter Rebecka och jag kommer från Göteborg men bor numera i Skövde. Ett av mina största intressen är fotografering och här i bloggen skriver jag och uppdaterar om just foto samt även lite om min vardag och mina tankar. Jag är 23 år gammal och har sedan hösten -14 pluggat "Webbutveckling" på högskolan. Välkommen till min lilla värld!