Week 8 // 2017
Skrivet: 2017-02-26 ▲ 22:04:28 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
Denna veckan har jag kört på med träningen, cyklar alltid dit och cirkelfys är mitt favoritpass än sålänge! Ska försöka prova på lite fler pass snart dock. :)
 
 
Min fredagskväll bestod av att gå upp för Billingen och vi gick förbi skidbacken påvägen. Annars har helgen varit lugn med lite plugg framför datorn!
 
 
I lördags fick jag för mig att fota lite så det var den dagens stora aktivitet.
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ Denna veckan har jag köpt mig en sidenväxt eftersom jag redan haft ihjäl 4 stycken murgrönor här i lägenheten, lika bra att köpa en som inte kan dö tänkte jag till slut...
 
♦ Jag har köpt biljett till vårbalen som är för alla avgångsstudenter, det ska bli så kul att gå på bal igen!! Jag minns balen i gymnasiet och tycker det är så roligt med hela grejen att att planera outfit och göra sig extra fin. :)
Lämna en åsikt? :)
1 kommentarer

Scary monsters and nice sprites
Skrivet: 2017-02-25 ▲ 19:56:22 / Kategori: Foto - Självporträtt

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 50/1,2 L USM (+Canon Speedlite 600EX-RT)
Lämna en åsikt? :)
0 kommentarer

Week 7 // 2017
Skrivet: 2017-02-20 ▲ 21:19:13 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
Vårsolen har kikat fram några dagar i veckan och jag har egentligen velat vara ute istället för att sitta framför datorn och plugga.
 
 
I helgen har jag fått fint besök av Dennis, en gammal bandykompis, och jag har visat lite vad studentlivet och Skövde har att erbjuda!
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ Brädspelet Avalon som vi i lördags med ett gäng på 8 personer spelade. Det var riktigt roligt och man får svåra "trust issues" efteråt, haha.
 
♦ Jag fick nästan en ny crush när jag såg Robin Bengtssons bidrag på Melodifestivalen i lördags. Längtar tills låten dyker upp på Spotify!
Lämna en åsikt? :)
3 kommentarer

Week 6 // 2017
Skrivet: 2017-02-12 ▲ 19:49:06 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
Jag hade lite kul med exjobbet när jag insåg att jag var tvungen att rita mina egna figurer och inte ta sådana som redan finns pga upphovsrätt osv. Så jag plockade fram ritplattan och designade fram ett resultat i Illustrator.
 
 
I fredags tog jag tåget till Göteborg, vistelsen började med en afterwork och fredagen slutade med blåbärspaj och filmmys.
 
 
I lördags blev en fin kväll med Hanna, vi firade att vi varit vänner i 10 år i år och som jag skrev på Instagram, heja oss!!
 
 
Efter en lugn söndag satte jag mig på tåget tillbaka till Skövde och laddar nu för en ny vecka med mycket plugg på exjobb.
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ Är det inte typiskt att bli förkyld precis när man börjat komma igång med träningen? Så blev det denna veckan...
 
♦ Jag har aldrig varit en person som lyssnar på podcasts men nu har kanske även jag slutligen fastnat för det, i alla fall lite? Jag gillar bland annat Framgångspodden!
Lämna en åsikt? :)
2 kommentarer

Hogwarts
Skrivet: 2017-02-10 ▲ 10:50:06 / Kategori: Foto - Övriga foton

Canon EOS 5D mark III eller Canon EOS 7D, Canon EF 16-35/2,8 L USM II
 
För någon vecka sedan la Johanna upp en bild från modellen på Hogwarts tagen från Warner Bros Studios med en inklippt himmel. Jag blev riktigt inspirerad att göra en egen version med samma koncept och började kika på mina egna bilder från The Making of Harry Potter. Det slutade med en bild från båthuset och en dramatisk himmel med lite blixtar i bakgrunden. Jag kommer förmodligen testa med fler bilder från modellen och andra himlar. Jag har ju en hel del vackra landskapsbilder från självaste Skottland så jag tror det också hade passat in att ha i bakgrunden! :)
Lämna en åsikt? :)
5 kommentarer

Week 5 // 2017
Skrivet: 2017-02-05 ▲ 23:59:58 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
Skrivande på rapport för exjobb är det som fyller de flesta vardagarna nu för tiden.
 
 
Från en utekväll i lördags, men måste säga att jag gör godare Cosmopolitans själv! ;)
 
 
Avslutar veckan med soffmys, te och småplanering för kommande vecka.
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ Det känns riktigt bra att vara igång med träningen igen, denna veckan har jag testat två cirkelfys-pass och det blir det även nästa vecka! Kanske vågar mig på att testa cirkelgym snart?
 
♦ Under veckan har jag lyssnat mycket på denna spellista, den bästa listan med akustisk musik jag har stött på, perfekt i bakgrunden under plugg.
Lämna en åsikt? :)
0 kommentarer
Jag som driver denna bloggen heter Rebecka och jag kommer från Göteborg men bor numera i Skövde. Ett av mina största intressen är fotografering och här i bloggen skriver jag och uppdaterar om just foto samt även lite om min vardag och mina tankar. Jag är 23 år gammal och har sedan hösten -14 pluggat "Webbutveckling" på högskolan. Välkommen till min lilla värld!