Sommardagar på västkusten
Skrivet: 2017-07-28 ▲ 13:57:42 / Kategori: Foto - Natur, Övrigt - Filmer & Tutorials

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 50/1,2 L USM eller Canon EF 16-35/2,8 L USM II eller Canon EF 70-200/4,0L IS USM
 
En bildserie från Tjurpannans naturreservat. Det blåste så otroligt mycket där så jag fick några fräcka bilder på fyren som ligger långt ute i vattnet. Dagen efter när blåsten lugnat sig ordentligt åkte vi med båten förbi detta ställe och trots att det var lugnare var det ändå sådana sjuka vågor. Hur som helst, jag har klippt ihop en film från dagarna på västkusten. Tycker den blev lite mysig! Titta på den här nedan om ni vill. :)
 
Filmat med GoPro HERO5 // Klicka i HD-format (1080p) för att se filmen i bästa kvalité
Lämna en åsikt? :)
0 kommentarer

Återblick: Cinque Terre
Skrivet: 2017-07-27 ▲ 12:00:00 / Kategori: Personligt - Throwback Thursday

Canon EOS 7D, Canon EF 16-35/2,8 L USM II eller Canon EF 70-200/4,0L IS USM
Min bror ville ha nya bilder som tavlor hemma hos sig och valde ut dessa två från en resa till Italien och Cinque Terre. Jag gjorde en ny redigering på dem och tycker de blev riktigt snygga! Min redigeringsstil har förändrats en del på 5 år.
Lämna en åsikt? :)
1 kommentarer

Color Smoke II
Skrivet: 2017-07-26 ▲ 14:32:44 / Kategori: Foto - Självporträtt

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 50/1,2 L USM eller Canon EF 16-35/2,8 L USM II
Lämna en åsikt? :)
2 kommentarer

Week 29 // 2017
Skrivet: 2017-07-24 ▲ 21:53:00 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
I början av veckan befann jag mig i Grebbestad där vi bland annat åkte till Tjurpannans naturreservat. Under tisdagen gav vi oss av med båten norrut!
 
 
Vi hamnade vid Koster-öarna och i en gästhamn vid Nordkoster. Där blev det några riktigt fina soliga dagar.
 
 
Denna hunden bodde på en segelbåt på andra sidan bryggan, den såg så mysig ut. En kväll drack jag en god varm choklad.
 
 
Under fredagsmorgonen råkade jag vakna klockan halv fem och såg att himlen var så magisk att jag var tvungen att ta mig upp och ta kort på den.
 
 
På fredagen styrde vi även båten söderut igen och jag körde mot Göteborg. På lördagen var det nämligen dags för bröllop!
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ När vi åkte till Koster-öarna på tisdagen och åkte förbi öppet hav så var vågorna sjuka, det gjorde verkligen att man fick respekt för havet.
 
♦ Jag har fått lägenhet!!! En tvåa som inte ligger långt ifrån där jag just nu bor i Skövde, jag är så nöjd! Det har varit lite små-panik angående bostad men det löste sig till slut.
Lämna en åsikt? :)
2 kommentarer

Efter några dagar på västkusten
Skrivet: 2017-07-21 ▲ 22:48:00 / Kategori: Foto - Natur

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 16-35/2,8 L USM II eller Canon EF 70-200/4,0L IS USM
 
Jag har precis "mellanlandat" i Göteborg efter ett par dagar på västkusten där jag har spenderat tiden i Grebbestad och Koster-öarna i föräldrarnas båt. Det har varit fina dagar och fler bilder från olika tillfällen kommer upp senare! Imorgon väntas det heldags-bröllop igen och på söndag blir det förmodligen hemfärd till kära Skövde.
Lämna en åsikt? :)
1 kommentarer

Week 28 // 2017
Skrivet: 2017-07-17 ▲ 13:46:04 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
På måndagsmorgonen gick jag upp halv fyra på morgonen för att fota med rökpatroner tidigt på morgonen.
 
 
I tisdags tog jag bilen ut på landet för att hälsa på en kompis och ta en promenad bland alla fält. Så vackert och påminde mig om att jag vill bo ute på landet i framtiden.
 
 
I onsdags blev det en sväng till Lidköping för att testa på ett gym med ninja-hinderbana. Tog även en sväng på stan efteråt.
 
 
I lördags tog jag mig från Skövde till Grebbestad där jag mötte upp föräldrarna som tagit båten hit. Det har dessutom blivit besök hos moster som bor här med vacker utsikt!
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ Den där ninja-hinderbanan var häftig men riktigt jobbig! Jag fick bland annat svinga mig framåt i ringar, klättra uppför rep och springa uppför en ramp på ett antal meter. Annorlunda träning och snacka om träningsvärk i muskler jag inte visste fanns dagarna efter.
 
♦ Kul att hitta på lite olika saker när jag har några veckor ledigt. Nu blir det lite båtliv några dagar framöver, jag har dock redan tröttnat på blåsten...
Lämna en åsikt? :)
1 kommentarer

Color Smoke
Skrivet: 2017-07-13 ▲ 20:11:31 / Kategori: Foto - Självporträtt, Övrigt - Filmer & Tutorials

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 50/1,2 L USM eller Canon EF 16-35/2,8 L USM II
 
I måndags morgon gick jag upp tidigt för att fota lite självporträtt. Jag hade införskaffat både en fjäder-cape och rökpatroner till det lilla projektet och här är några bilder från resultatet. Jag filmade lite med min gopro också, tyvärr dog batteriet innan jag hann fota klart men jag tycker ändå det var värt att klippa ihop en film av det hela. Ni kan kika på den nedan!
 
Filmat med GoPro HERO5 // Klicka i HD-format (1080p) för att se filmen i bästa kvalité
Lämna en åsikt? :)
1 kommentarer

Week 27 // 2017
Skrivet: 2017-07-12 ▲ 11:23:00 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
Förra måndagen hamnade jag på Liseberg och när spöregnet kom blev det varm choklad innan hemgång. Kolla himlen dock, så häftigt!
 
 
Käkade lunch med en kompis och tog en sväng till trädgårdsföreningen och Palmhuset (hamnade i Thailand ett tag för jäklar vad varmt det var där inne!).
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ Härligt att vara i Göteborg ett tag, så fint på sommaren!! Nu är jag i Skövde men snart blir det västkusten igen.
 
Denna youtube-serien har börjat igen, så intressant att titta på!
Lämna en åsikt? :)
0 kommentarer

Week 26 // 2017
Skrivet: 2017-07-04 ▲ 13:58:00 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
I tisdags satte jag mig i bilen en timme och körde mot Lidköping och Läckö slott. När jag tog en glass vid caféet utanför slottet ville både ankor och småfåglar smaka och de var inte blyga.
 
 
I fredags tog jag tåget till Göteborg och har hunnit med inflyttningsfest, ett träningspass och promenad vid Delsjön.
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ Läckö slott – så fint! Jag kommer ihåg när jag var yngre då jag målat av slottet, så det var extra häftigt att se det i verkligheten.
 
♦ Jag har fått jobb! Det innebär att jag ska stanna i Skövde och har givit mig in i att hitta bostad då jag blir av med min studentbostad snart. Vilken djungel det är.
Lämna en åsikt? :)
1 kommentarer
Jag som driver denna bloggen heter Rebecka och jag kommer från Göteborg men bor numera i Skövde. Ett av mina största intressen är fotografering och här i bloggen skriver jag och uppdaterar om just foto samt även lite om min vardag och mina tankar. Jag är 23 år gammal och har sedan hösten -14 pluggat "Webbutveckling" på högskolan. Välkommen till min lilla värld!