Valborg
Skrivet: 2017-04-30 ▲ 19:44:51 / Kategori: Foto - Övriga foton

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 50/1,2 L USM
Efter valborgsfestande igår blev det en lugn valborgsmässoafton idag, men nu på kvällen tog jag mig till parken för att titta på årliga braständningen.
Lämna en åsikt? :)
1 kommentarer

Ryds grottor
Skrivet: 2017-04-26 ▲ 20:36:15 / Kategori: Foto - Natur

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 16-35/2,8 L USM II
Från en tur till Ryds grottor, ett naturområde strax utanför Skövde med vacker utsiktsplats. 
Lämna en åsikt? :)
5 kommentarer

Week 16 // 2017
Skrivet: 2017-04-24 ▲ 13:29:51 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
Annandag påsk tog jag en promenad uppför berget och satte mig i solen vid sjön med medhavd fika.
 
 
Insåg att bandybanan som nu har smält var ett perfekt ställe för att åka inlines.
 
 
Gick förbi skidbacken och i lördags tog jag mig årets första jordgubbe!
 
 
Avslutade helgen med den godaste middagen som finns, schnitzel med sötpotatis, vitlökssmör, tomat och mozzarellasallad.
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ Denna veckan hade vi presentation på del 2 av 3 för examensarbetet. Svårt att förstå att det är mindre än 2 månader kvar i skolan.
 
♦ Miriam Bryants nya låt, så bra.
Lämna en åsikt? :)
0 kommentarer

Week 15 // 2017
Skrivet: 2017-04-17 ▲ 13:37:50 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
Veckan började med inlämning på måndagen och därefter blev det som ett skönt påsklov. Jag har hunnit med att träna cirkelfys och skivstång intervall!
 
 
Bestämde mig för att baka bullar en dag och fick därav besök av klasskompis som ville smaka.
 
 
Skapade en virtuell maskin med Windows 7 för att kunna spela Harry Potter-spelet, nostalgin var på topp. 
 
 
Och Skövde har ändå visat sin fina sida även om det är lite kallt...
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ Denna veckan har varit lugn och skön, att kunna sitta en hel dag och spela Harry Potter var guld värt även om spelet tog slut på alldeles för få timmar.
 
♦ Jag har taggat till Pretty Little Liars som börjar på tisdag igen med sista säsongen och först denna veckan hittade jag till en av huvudkaraktärernas (Emliy) Youtube och har verkligen fastnat, se Shay's kanal här.
Lämna en åsikt? :)
1 kommentarer

Sthlm
Skrivet: 2017-04-13 ▲ 12:59:47 / Kategori: Foto - Övriga foton

Canon EOS 5D mark III, Canon EF 50/1,2 L USM eller Canon EF 16-35/2,8 L USM II
Lämna en åsikt? :)
3 kommentarer

Week 14 // 2017
Skrivet: 2017-04-10 ▲ 22:59:00 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
I förra veckan fick jag hem min väska jag beställt och här syns detaljerna som jag tänkt ha till kommande balen i maj! I onsdags packade jag resväskan och anledningen till det syns nog uppenbart. ;)
 
 
På torsdagskvällen befann jag mig nämligen på Fryshuset i Stockholm och fick se det band som jag följt sedan 10 år tillbaka och inte sett sedan 2010 i Scandinavium.
 
 
Under fredagen spenderade jag förmiddagen med att turista i gamla stan i Stockholm och kl 12 satte jag mig på tåget till Göteborg. Och tur var väl det för när jag fortfarande satt på tåget fick jag de där otäcka nyheterna om den fruktansvärda händelsen från staden jag precis lämnat.
 
 
Helgen avslutades med boule och en försenad födelsedagsmiddag i Göteborg, mysigt!
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ När mobilen lös upp och notisen löd "Polisinsats i centrala Stockholm – larm om lastbil som kört in i folkmassa" tänkte jag att det var lite otäckt. Men det var först när tågvärden uppmanade alla resenärer att höra av sig till sina nära och kära i Stockholm och försäkra sig om att de var okej och samtidigt som jag själv fick den där frågan "Är du säker?" som det blev väldigt obehagligt. Men så mycket kärlek i gensvar Sverige har visat. 
 
♦ 2010 hade jag en sittplats i Scandinavium till Tokio Hotel och när jag gick ut från konserten lovade jag mig själv att en gång ska jag se bandet igen och då ska jag ha ståplats. 7 år senare höll jag det jag lovade och även om jag denna gång fick gå alldeles själv var det bästa beslutet någonsin. Det kommer utan tvekan bli en nästa gång igen.
Lämna en åsikt? :)
0 kommentarer

Week 13 // 2017
Skrivet: 2017-04-02 ▲ 11:16:00 / Kategori: Personligt - Rebecka

 
I måndags unnade jag mig plättar och satte mig på en solig balkong med min nyfunna favoritpodcast i öronen – Mordpodden.
 
 
På måndagskvällen blev jag alldeles för uttråkad på plugget och fotograferade denna bild.
 
 
I fredags fyllde jag som sagt 23 år och jag fick fina hälsningar till mig 
 
 
Och i lördags låtsades jag att jag var 10 år igen när jag ställde mig i kön för att få en selfie med Robin Bengtsson som var förbi Skövde denna dag.
 
Saker jag tänkt på // Tips och annat
 
♦ Jag har slutligen fallit för podcast-världen ordentligt och har en hel del poddar jag vill kika in! Mordpodden är som nämnt en ny favorit och jag tycker den är riktigt intressant.
 
♦ Haha, åh, jag kände mig lite löjlig när jag ställde mig i kö till Robin Bengtsson tillsammans med vad det såg ut som bara 10-åringar och deras föräldrar (okej, jag såg några äldre också "som tur var"). Men äh, vad fasiken, why not!?
 
♦ Nu är det sträckplugg som gäller fram till torsdag lunch, jag är så taggad på torsdag och en kort resa till Stockholm som det är dags för då!
Lämna en åsikt? :)
2 kommentarer
Jag som driver denna bloggen heter Rebecka och jag kommer från Göteborg men bor numera i Skövde. Ett av mina största intressen är fotografering och här i bloggen skriver jag och uppdaterar om just foto samt även lite om min vardag och mina tankar. Jag är 23 år gammal och har sedan hösten -14 pluggat "Webbutveckling" på högskolan. Välkommen till min lilla värld!