2016 årsresumé I/II
Skrivet: 2016-12-28 ▲ 11:32:44 / Kategori: Övrigt - Bloggen

 
Som vanligt inför varje nyår brukar jag kika tillbaka på året som varit för att summera det. Även i år har jag plockat bilder både från bloggen och instagram, som för övrigt blir allt sämre uppdaterade... Och det brukar jag säga varje år, haha. I alla fall, för sjätte året i rad är det dags för årets resumé, uppdelad i två delar!
 
Jag började mitt januari med att befinna mig i Sälen och jobba under en kort period. Innan hemfärd hanns det också med hundspann, magisk upplevelse. Nya terminen startade och studentlivet i Skövde fortsattes. Håret fick sig även en liten omställning i ett försök att bli lite gråhårig men det höll inte i sig så länge.
 
Februari bestod av lite vintriga porträtt i min orangea polo, lite skridskoåkning uppe på Billingen, en mysig helg när föräldrarna hälsade på och slutligen lite fler självporträtt med rött läppstift och röd bakgrund.
 
I mars varvade jag matte med software engineering i plugget, fick en vacker syn från balkongdörren en morgon med vita kristaller på alla träden utanför, åkte till Göteborg och hade en mysig kväll med bästa Hanna, fotade självporträtt i tidningspapper, gick en promenad i Skövde och stötte på en pansarvagn och sista mars fyllde jag som vanligt år, 22 denna gång!
 
Blåsipporna hade slagit ut och jag tog mig en cykeltur i det fina vårvädret, jag fotade återigen självporträtt och denna gång med Minnie Mouse-tema, hittade ett nytt favoritställe i Skövde nära ett industriområde och fick finbesök i studentstaden av Hanna med bland annat ett besök på Pinchos.
 
Började maj med ett besök i Skåne där våren gjorde sig uttryckt ordentligt och slutade maj med att kliva på ett plan till London för att äntligen få besöka Linnéa tillsammans med Hanna, där det blev flera roliga och mysiga dagar som tog slut alldeles för fort.
 
I juni kom ledigheten och den startade med en helgtur i båten tillsammans med pappa och brorsan, fortsatte med någon ledig vecka i Göteborg innan jag satte mig på tåget till Öland där jag spenderade resten av sommaren och bland annat jobbade cirka 14 timmar på midsommarafton.
 
Kommande sex månader kommer alltså i nästa inlägg!
Lämna en åsikt? :)
3 kommentarer

Kommentarer
▲ Anna ➟ blogg/hemsida: http://annasartificia.wordpress.com

Vilket bra sätt att sammanfatta året! :) Tack för inspirationen :)

Svar: Åh, vad härligt att höra! Haha, inga problem :)
Rebecka Stålbrand

Postat den 2016-12-28 klockan 14:52:33
▲ JUNITJEJ ➟ blogg/hemsida: http://www.junitjejen.se

Vilken trevlig årsresumé!

Svar: Roligt att höra, tack så mycket!!
Rebecka Stålbrand

Postat den 2016-12-28 klockan 21:23:37
▲ Johanna ➟ blogg/hemsida: http://www.jojosmind.blogg.se

fina bilder!

Postat den 2016-12-29 klockan 21:51:39



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Jag som driver denna bloggen heter Rebecka och jag kommer från Göteborg men bor numera i Skövde. Ett av mina största intressen är fotografering och här i bloggen skriver jag och uppdaterar om just foto samt även lite om min vardag och mina tankar. Jag är 23 år gammal och har sedan hösten -14 pluggat "Webbutveckling" på högskolan. Välkommen till min lilla värld!