Video: Trip to New York 2014
Skrivet: 2014-05-10 ▲ 12:13:34 / Kategori: Övrigt - Filmer & Tutorials

Klicka i HD-format (1080p) för att se filmen i bästa kvalité
 
Jag brukar nuförtiden filma en hel del under de resor jag gör, tycker man kommer ihåg så mycket mer samt får känslan av hur det var där när man ser rörliga bilder. Även om jag älskar stillbilder vinner filmer ibland. :D Här kommer videon jag klippt ihop från New York!
Lämna en åsikt? :)
9 kommentarer

Kommentarer
▲ P i X E L I E - Erica Pettersson ➟ blogg/hemsida: http://pixelie.webblogg.se

Åh! Vilken underbar film!!
Min STORA dröm ända sedan jag var 15 år (alltså i 15 år) har varit just USA :-D Så jag njuter verkligen av varenda sekvens av din film!!!

Svar: Men åh, tack snälla!! :D Haha, vad roligt, hoppas du kommer dit en dag! NY var helt amazing och jag skulle vilja se så mycket mer av USA. :D
Rebecka Stålbrand

Postat den 2014-05-10 klockan 14:12:39
▲ fotografhilda.blogg.se ➟ blogg/hemsida: http://fotografhilda.blogg.se/

Grym video! Älskar den :) Hur redigerar du dina filmer? Det var jättefina effekter och redigeringar. Sen kanske du skulle vilja förklara hur du tänker när du filmar med inställningar, skärpedjup och fokus? Har en Canon 7d, har inte filmat mycket men tänkte börja göra det och det skulle vara roligt med lite tips! Din blogg är jättebra :) Kram!

Svar: Åh, tack så hemskt mycket!! :) Redigerar dem i Premiere Pro, man kan göra lite mer där med färger osv, lite liknande Photoshop! Hmm, jag tänker inte så mycket annorlunda än om jag skulle fota stillbilder. Använder dock manuell fokus och skiftar gärna fokusen från ett objekt till ett annat. Det krävs lite övning innan man får kontroll på det men blir snyggt när det blir bra! Rörlig bild är verkligen som en helt annan värld så lycka till med att utforska det!! Tusen tack, snälla du :) Kram!
Rebecka Stålbrand

Postat den 2014-05-10 klockan 14:57:41
▲ canonworld.blogg.se ➟ blogg/hemsida: http://canonworld.blogg.se/

Snyggt filmat :D vad använder du för objektiv ? Kram

Svar: Tack så mycket!! :D Jag har använt alla de olika objektiv jag äger i filmen. Ett 50mm, ett 16-35mm samt ett 70-200mm. Läs mer om dem i mitt kamerautrustnings-inlägg. :) Kram!
Rebecka Stålbrand

Postat den 2014-05-10 klockan 15:46:49
▲ Aina Strand ➟ blogg/hemsida: http://ainaphoto.blogg.se

Hej Rebecka! Hur har du fått din meny att sitta fast när man scollar ner på bloggen? :)

Svar: Hejhej! Jag har lagt till denna koden "position: fixed;" under side-avsnittet i sidmallen. :)
Rebecka Stålbrand

Postat den 2014-05-10 klockan 19:06:34
▲ Maria Ekblad ➟ blogg/hemsida: http://dreamsof.se/

Snygg film! Har du använt stativ och så? Annars har du en sjukt stadig hand :D och kul att man kan komma så nära ekorrarna :)

Svar: Tack så mycket!! Bara på några få med stativ men de allra flesta är filmade för hand! Haha, ja, jag är förvånad själv. :D Många ekorrar kom fram om du sträckte fram handen med mat i, så det var roligt. :)
Rebecka Stålbrand

Postat den 2014-05-11 klockan 12:59:24
▲ AKP Photography ➟ blogg/hemsida: http://www.bloggakpphoto.net

Åh kjempefin video :D

Postat den 2014-05-11 klockan 15:40:49
▲ Anonym

Åh vilken härlig film! I LA fanns också människor som spraymålade fina bilder! Otroligt :) Nu vill jag också åka till New York, haha.

Postat den 2014-05-12 klockan 21:12:28
▲ Jarina ➟ blogg/hemsida: http://jarinafoto.blogg.se/

Kommentaren ovan var av mig... :)

Svar: Haha, då svarar jag i denna kommentaren. :D Tack så himla mycket! Jag har faktiskt sett spraymålare här i Göteborg också... det är supervackert! Haha, alla borde åka till NY en gång i livet.
Rebecka Stålbrand

Postat den 2014-05-12 klockan 21:13:07
▲ Sofie ➟ blogg/hemsida: http://alladagariveckan.devote.se

Åhh gud vilken underbar video! Kan titta på den flera gånger om! Du är så himla duktig på att fotografera och filma! Kram :)

Svar: Aw, tack så hemskt mycket!! Kram :)
Rebecka Stålbrand

Postat den 2014-05-20 klockan 10:41:38



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Jag som driver denna bloggen heter Rebecka och jag kommer från Göteborg men bor numera i Skövde. Ett av mina största intressen är fotografering och här i bloggen skriver jag och uppdaterar om just foto samt även lite om min vardag och mina tankar. Jag är 23 år gammal och har sedan hösten -14 pluggat "Webbutveckling" på högskolan. Välkommen till min lilla värld!