Konsultation
Skrivet: 2014-03-15 ▲ 18:23:00 / Kategori: Foto - Bröllop, Personligt - Rebecka

Canon EOS 7D, Canon EF 50/1,4 USM
Bild från bröllop i november förra året
 
Idag har jag varit inne i stan och haft årets första konsultation med ett av sommarens bröllopspar. Jag ser verkligen fram emot sommaren och de bröllop jag ska få äran att fotografera!! :) Över till något annat, imorgon tänkte jag svara på frågorna från frågestunden så passa på att ställa din fråga här.
Lämna en åsikt? :)
2 kommentarer

Kommentarer
▲ lovan

Ska du köpa en mark iii snart? eller vänta på nästa?

Postat den 2014-03-15 klockan 18:38:21
▲ Maria ➟ blogg/hemsida: http://dreamsof.se/

Åh vad kul med bröllopsfoto :) Jag undrar hur du fick tag på dina första kunder till bröllopsfoto, och om du har några tips och sådant till att fota bröllop? :)

Och jag undrar om vad du tycker om din 7D, är du fortfarande nöjd? :)

Svar: Jaa, det ska bli superkul! :) Det var ett brudpar som hittat min blogg och tyckte om mitt bildspråk som hörde av sig till mig och jag tackade såklart ja till att fota deras bröllop! Det andra bröllopet var genom kontakter. Det jag fotograferade i november var också tack vare bloggen. Sommarens kommande bröllop är ungefär hälften kontakter och hälften via blogg och hemsida! :) Hmm, se till att du kan din kamera ordentligt så att du tänker på hur du ska interagera med paret och inte vad du ska ha för inställningar. Träffa paret innan så och gör till exempel en provfotografering så vet ni båda hur det kommer kännas på den stora dagen! Förbered dig väl med inspirationsbilder, idéer på vad paret kan göra under fotograferingen och ta gärna med en checklista så du inte glömmer av någon bild du vill ta. Ladda batterierna, töm minneskortet, ta med ett glatt humör och fånga alla ögonblick. ;)
Jag är fortfarande nöjd med min 7D, helt klart, men eftersom jag haft den c:a tre år vankas det snart uppgradering... :)
Rebecka Stålbrand

Postat den 2014-03-16 klockan 20:14:18



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Jag som driver denna bloggen heter Rebecka och jag kommer från Göteborg men bor numera i Skövde. Ett av mina största intressen är fotografering och här i bloggen skriver jag och uppdaterar om just foto samt även lite om min vardag och mina tankar. Jag är 23 år gammal och har sedan hösten -14 pluggat "Webbutveckling" på högskolan. Välkommen till min lilla värld!