Can you feel the love tonight
Skrivet: 2013-08-18 ▲ 18:00:13 / Kategori: Foto - Bröllop

Canon EOS 7D, Canon EF 16-35/2,8 L USM II
Håller på och redigerar bilder från förra helgens bröllop. Det är så många bilder jag vill skicka med till brudparet så det lär ta ännu lite mer tid innan allt känns färdigt. Här har ni en liten tjuvkik i alla fall! :)
Lämna en åsikt? :)
5 kommentarer

Kommentarer
▲ Rebecca ➟ blogg/hemsida: http://fettmedfoto.blogg.se

åh ska bli kul och se dom! :)

Svar: Glädjer mig att höra! :)
Rebecka Stålbrand

Postat den 2013-08-18 klockan 18:40:39
▲ Koffe ➟ blogg/hemsida: http://fotokoffe.blogg.se/

Vad roligt! Det blev faktiskt så att jag fick hoppa in som bröllopsfotograf på jobbet idag. Inget märkvärdigt men det var kul :)

Svar: Åh, vad härligt! Vad jobbar du som då? :)
Rebecka Stålbrand

Postat den 2013-08-18 klockan 18:55:04
▲ Nikki ➟ blogg/hemsida: http://estauro.blogg.se

Hejsan Rebecka! Do you remember me? Du gjorde en bloggdesign till mig i vintras, vann den i din julkalender som jag aldrig kan tacka dig nog för.
Nu har jag gjort min andra bloggdesign jag någonsin gjort och satt in den. Du får gärna kika in och säga vad du tycker, skulle bli jättejätteglad. Kram <3

Svar: Heeej Nikki! Men vad är det för fråga?? Självklart kommer jag ihåg dig! Och du, jag tycker det ser superbra ut!! Galet bra jobbat för att bara vara din andra, så bra var absolut inte jag i början. Du tar så fina bilder också! Kram ♥
Rebecka Stålbrand

Postat den 2013-08-18 klockan 23:04:19
▲ Becka [fotoblogg] ➟ blogg/hemsida: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Så himlans vacker bild.

Svar: Tusen tack!!
Rebecka Stålbrand

Postat den 2013-08-18 klockan 23:10:17
▲ F

fan va läskigt, började gymnasiet idag och det är fotolinje och det första jag ser är typ din dubbelgångare. Höll på att dö, ni är så jäävla lika. Trodde det var du tills jag kom hem och kollade din blogg och ser att det står att du bor i GBG osv. Så läskigt!

Svar: hahahaha, okej, jag tror JAG dör... skitcoolt ju! Vart är detta någonstans? Åhh, hade varit roligt att se den personen med egna ögon!
Rebecka Stålbrand

Postat den 2013-08-19 klockan 14:54:53



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Jag som driver denna bloggen heter Rebecka och jag kommer från Göteborg men bor numera i Skövde. Ett av mina största intressen är fotografering och här i bloggen skriver jag och uppdaterar om just foto samt även lite om min vardag och mina tankar. Jag är 23 år gammal och har sedan hösten -14 pluggat "Webbutveckling" på högskolan. Välkommen till min lilla värld!