New
Skrivet: 2012-02-05 ▲ 16:41:38 / Kategori: Personligt - Mina köp


Canon EOS 400D, Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS

Min nya väska! Det blev faktiskt den jag hade tänkt mig, LowePro Nova 190 AW, en axelväska eftersom jag kände att en ryggsäck inte riktigt är jag. Och man ska ju vara bekväm i det man använder. :) Jag är i alla fall jätte nöjd, den rymmer allt jag önskat och lite till.
Lämna en åsikt? :)
3 kommentarer

Kommentarer
▲ Linn - fotoblogg ➟ blogg/hemsida: http://linnfotografering.blogg.se/

Jätte fin blogg! Allt bra med dig? :DD

Postat den 2012-02-05 klockan 18:28:09
▲ Linn - fotoblogg ➟ blogg/hemsida: http://linnfotografering.blogg.se/

Okej, så bra!

Postat den 2012-02-05 klockan 18:43:45
▲ Nea ➟ blogg/hemsida: http://palomitas.blogg.se

Hej igen:P Har du varit nöjd med den här väskan? Jag kikade idag på Nova 180 AW, alltså en storlek mindre. Men jag tycker att den känns så klumpig och stor! Kanske beror på att jag är van vid min lilla väska som bara rymmer ett objektiv och kameran.

Svar: Jag har faktiskt lite blandade åsikter. Jag har varit nöjd med den praktiskt, får plats med allt (kamerahus+50mm, två stora objektiv och en extern blixt), många bra fack, skyddar bra och har regnskydd. Jag tycker om sidväskor men kan vid tillfällen då jag behöver gå till exempel en hel dag med den tycka det är väldigt jobbigt att bara bära på ena axeln. Så hade jag köpt en väska idag hade det nog trots allt blivit en ryggsäck just för att det ska vara bekvämt också. :)
Rebecka Stålbrand

Postat den 2013-07-05 klockan 21:03:30



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Jag som driver denna bloggen heter Rebecka och jag kommer från Göteborg men bor numera i Skövde. Ett av mina största intressen är fotografering och här i bloggen skriver jag och uppdaterar om just foto samt även lite om min vardag och mina tankar. Jag är 23 år gammal och har sedan hösten -14 pluggat "Webbutveckling" på högskolan. Välkommen till min lilla värld!