2017 årsresumé
Skrivet: 2017-12-31 ▲ 19:00:00 / Kategori: Övrigt - Bloggen

Idag har jag kämpat några timmar med att fixa ihop en sammanfattning av året som jag gör varje år. Jag ville inte bryta traditionen så här kommer en resumé av året som gått, för sjunde året i rad!
 
Första månaden på året påbörjade jag min sista termin i skolan och pluggade till tenta i informationssäkerhet. När jag inte orkade mer pausade jag pluggandet för att fota en självporträtt-session. Startade även året med att köpa gymkort och börja träna på pass. Lite skridskor uppe på isbanan med ett gäng vänner var ju också tvunget att hinnas med!
 
Nästa månad körde jag ännu en självporträtt-fotografering, påbörjade examensarbetet samt tog en tur till Göteborg och hade mysig vindejt med Hanna. Jag fick besök av min kompis Dennis och vi hade en riktigt bra helg med brädspel och studentfestande.
 
I mars passade jag på att åka ännu mer skridskor innan isbanan stängdes ner för säsongen, jag skypade i 4 timmar, bakade chokladbollar och läste 150% med både mobilapplikationsdesign och examensarbetet. Sista mars var det återigen dags att fylla år och siffran blev 23 den här gången!
 
April och jag stack till Stockholm för att lyssna på mina tonårsidoler Tokio Hotel efter 10 år som "fan". Väl i Stockholm hade jag det mysigt i Gamla stan och hann med tåget hemåt alldeles innan den tragiska terrorattacken ägde rum. Hemma i Skövde tog jag en tur till Ryds grottor, en nyfunnen vacker plats i Skövde! Bullbak och valborgsbrasa bjöd April även på.
 
I maj slog vitsipporna ut och våren trädde fram. Det blev en tur till Silverfallen och studietiden började nu närma sitt slut. Det vankades vårbal och jag och min klasskompis hade en rolig kväll trots den sista stressen med examensarbetet.
 
I juni besökte jag både Karlsborgs fästning och Läckö slott, jag testade på att orientera och gick upp klockan 3 på natten för att fota soluppgången. Det blev en tur till Göteborg för att fotografera bröllop och mysa med Hanna. Även en regning midsommar ägde rum men en jordgubbstårta räddade dagen.
 
Juli var månaden jag njöt av "mitt sista sommarlov". Det gjorde jag med en efterlängtad plåtning med rökpatroner klockan 5 på morgonen, promenader på landet och en tur till Göteborg. Jag spenderade några dagar på västkusten och fotade mycket under båt-dagarna.
 
I augusti var det tidig morgon som gällde igen för att hinna fånga soluppgången vid Ryds grottor. Göteborg stod på schemat ännu en gång för bröllopsfotografering och återträff med Hanna & Linnéa (alla i samma land äntligen!). Augusti var också månaden jag började min första anställning för det yrke jag utbildat mig till!
 
I september blev det bloggtorka, kanske på grund av både det nya jobbet men kanske också för att man var nykär! September bjöd på en tur till Liseberg, en eftermiddag på berget med korvgrillning och en dimmig förmiddag vid stenbrottet.
 
Hösten kom och jag fick följa med på hojtur i solnedgången, vi gick på fin restaurang och i slutet av månaden firade vi min favorithögtid Halloween med utklädsel och fest!
 
November och färgerna var vackra i naturen i början av månaden. I mitten av november drog jag till Stockholm för att återigen gå på konsert, denna gång för att se mitt nuvarande favoritband The Pretty Reckless. Avslutade månaden med Harry Potter-mys och plättar.
 
Sista månaden på året fotades det med stålull, gick på en julfest med jobbet på Knistad herrgård och varvade ner inför jul med två dagar på spa!
 
 
Tack 2017 för nya erfarenheter och kärlek. 2018, jag ser fram emot vad du har att erbjuda!
Lämna en åsikt? :)
1 kommentarer

Kommentarer
▲ Jeanette ➟ blogg/hemsida: http://www.jeanetteseflin.com/blog

Vilka fina naturbilder har tagit i år!

Svar: Tack Jeanette, fint att höra!
Rebecka Stålbrand

Postat den 2018-01-05 klockan 17:24:53



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Jag som driver denna bloggen heter Rebecka och jag kommer från Göteborg men bor numera i Skövde. Ett av mina största intressen är fotografering och här i bloggen skriver jag och uppdaterar om just foto samt även lite om min vardag och mina tankar. Jag är 23 år gammal och har sedan hösten -14 pluggat "Webbutveckling" på högskolan. Välkommen till min lilla värld!